ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  • Σε περίπτωση που στην παραγγελία σας υπάρχει κάποια διαφορά στα προϊόντα που παραγγείλατε, όσο αφορά στο είδος ή την ποσότητα, η εταιρία αναλαμβάνει την αντικατάστασή τους, χωρίς την παραμικρή χρέωση του πελάτη, εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση-συσκευασία.
  • Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ο πελάτης επικοινωνεί με την εταιρία μας στο τηλέφωνο 2318509912. Το προϊόν επιστρέφεται σ’ εμάς με δικά μας έξοδα και εφόσον εξακριβωθεί ότι είναι ελαττωματικό, επικοινωνούμε μαζί σας, για την άμεση αντικατάσταση του προϊόντος. Εάν διαπιστωθεί ότι το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό και ευθύνονται άλλοι παράγοντες, το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη με χρέωση των μεταφορικών.
  • Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση επιστροφής, ο πελάτης χρεώνεται τα μεταφορικά έξοδα, καθώς και τα έξοδα αποστολής των καινούριων προϊόντων. Οι επιστροφές μπορούν να ολοκληρωθούν εντός 14 εργάσιμων ημερών, κατόπιν συνεννοήσεως καλώντας στο τηλέφωνο  2318 509 912.
  • Επιστροφές για τις οποίες δεν έχει ενημερωθεί η εταιρία μας ή δεν έχει συμφωνήσει, δεν θα γίνονται δεκτές και δεν θα παραλαμβάνονται.

Να σημειωθεί επίσης ότι τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι πολύ καλά συσκευασμένα και προστατευμένα, για να μην υπάρξει περαιτέρω ζημιά κατά την αποστολή και συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα (ΔΑΠ, Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής κτλ).

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Επισκευές προϊόντων γίνονται μέσα στο χρονικό περιθώριο της εγγύησης των συσκευών και μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρία μας για την επιδιόρθωσή τους. Η εγγύηση ισχύει για ένα χρόνο και ξεκινά από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξης ή του τιμολογίου. Για το χρόνο παράδοσης του επισκευασμένου προϊόντος ο πελάτης ενημερώνεται τηλεφωνικά από το τμήμα επισκευών μας, μόλις διαπιστωθεί και επισκευασθεί η βλάβη του. Αντικατάσταση συσκευών γίνεται μόνο εφόσον δεν δύναται η επισκευή του.

Η παραλαβή των συσκευών γίνεται μόνο στην αρχική τους συσκευασία, μαζί με όλα τα εξαρτήματα που την συνοδεύουν.

  •  Για κατοίκους Θεσσαλονίκης, η παραλαβή και η παράδοση γίνεται στο κατάστημά μας, στη διεύθυνση Καρόλου Ντηλ 18 (6ος όροφος), Τ.Κ. 54623, κέντρο Θεσσαλονίκης.
  •  Για κατοίκους εκτός Θεσσαλονίκης πρέπει κατόπιν συνεννόησης καλώντας στο 2318 509 912, να αποστείλετε το προϊόν στην έδρα μας, Καρόλου Ντηλ 18, τ.κ. 54623 με δική σας χρέωση και έπειτα να επισκευαστεί από το αρμόδιο service.

Να σημειωθεί ότι η επισκευή και οποιαδήποτε αντικατάσταση ανταλλακτικού ή ολόκληρης της συσκευής παρέχεται δωρεάν, μόνο εφόσον δεν έχει γίνει κακή χρήση του προϊόντος (σπάσιμο από πτώση ή κακό χειρισμό, πυρκαγιά, επαφή με υγρά, άνοιγμα συσκευής από μη εξουσιοδοτημένο τεχνικό). Επιστροφές για τις οποίες δεν έχει ενημερωθεί η εταιρία μας ή δεν έχει συμφωνήσει, δεν θα γίνονται δεκτές και δεν θα παραλαμβάνονται.

Εάν διαπιστωθεί ότι το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό και ευθύνονται άλλοι παράγοντες για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη με χρέωση μεταφορικών.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Ακυρώσεις παραγγελιών γίνονται δεκτές εντός 3 ωρών από την ώρα αποστολής της παραγγελίας, εφόσον  δεν έχει τιμολογηθεί έως τις 15:00 το μεσημέρι. Στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο 2318 509 912 έχοντας  τα στοιχεία της παραγγελίας που θέλετε να ακυρώσετε.

Σε περίπτωση που επιλέξετε “κατάθεση” ως τρόπο πληρωμής, αυτή θα πρέπει να γίνεται εντός 48 ωρών από την ώρα αποστολής της παραγγελίας, αλλιώς η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.