ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η παραγγελία αποστέλνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από  την ημέρα της παραγγελίας με courier, εφόσον είναι διαθέσιμα, (φέρουν την ένδειξη «Διαθέσιμα») και εάν η παραγγελία έχει γίνει έως τις 15:00 το μεσημέρι.

Αν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά για την πορεία της παραγγελίας σας. Τα μη διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα.

  1. Για παραγγελίες 50,00€ και άνω, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.
  2. Για παραγγελίες κάτω των 50,00€, ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής ως εξής:
  • Εντός Θεσσαλονίκης:  3,00€ έξοδα αποστολής + 3,00€ (πληρωμή με αντικαταβολή).
  • Εκτός Θεσσαλονίκης: 3,00€ έξοδα αποστολής + 3,00 ( πληρωμή με αντικαταβολή).

Η εταιρία courier με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η ELTA  Courier: Οι παραδόσεις γίνονται τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα – Παρασκευή μεταξύ 09:00-20:00.

Επίσης, ο πελάτης μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του ημέρα Σάββατο από το κοντινότερο κατάστημα της περιοχής του, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, πέραν των παραπάνω, κατόπιν συνεννόησης.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα μας από το φυσικό μας κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Καρόλου Ντηλ 18, (6ος όροφος) χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Αν γίνουν αλλαγές στην παραγγελία σας, κατόπιν συνεννόησης, θα σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας.