Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων. (Η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στο 2,50 €).
    H Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 499€ – Για παραγγελίες από 500€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής
  • Με χρέωση της πιστωτικής /χρεωστικής σας κάρτας. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Viva Wallet, η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Υποστηρίζονται πλέον και κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express και Diners club .
  • Online πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal
  • Άμεση χρήση του ασφαλούς συστήματος πληρωμών.(www.paypal.com). Μπορείτε και να μην έχετε λογαριασμό στο Paypal και να κάνετε άμεση χρήση της πιστωτικής σας κάρτας μέσω του Paypal.
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μόνον για παραγγελίες εσωτερικού και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση πελατών.

 

Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού: 5239 1111 95090
IBAN Λογαριασμού: GR 1101 7223 9000 5239 1111 95090
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΛΩΛΗΣ ΔΗΜ Κ ΣΙΑ Ε.Ε

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Viva Wallet” Η Viva Payments έχει λάβει πιστοποίηση PCI Data Security Standard (PCI DSS), και εφαρμόζει όλες τις προβλεπόμενες πολιτικές ώστε να δέχεστε με απόλυτη ασφάλεια πληρωμές στο ηλεκτρονικό κατάστημα .

Σημειώνεται ότι το kabos .gr δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Η ηλεκτρονική συναλλαγή με κάρτες γίνεται με το ασφαλές σύστημα της Viva Payments μέσω ανακατεύθυνσης (re-direction) σε ασφαλές περιβάλλον-secure server της συγκεκριμένης εταιρείας  και μεταβίβαση των στοιχείων της κάρτας με κρυπτογράφηση SSL 128-bit.